Fericirea este disponibilitatea de a mă bucura de fiecare lucru simplu și frumos din jurul meu. Fericirea este bucuria când înflorește o floare la fereastra mea sau în drumul meu zilnic, este fiecare copac ce foșnește la fereastră sau mă odihnesc la umbra lui în călătoriile mele. Fericirea este să mă bucur de fiecare persoană dragă din viață mea cât mai mult, să mă bucur de fiecare carte pe care reușesc să o citesc. Fericirea este oricare dintre activitățile sau proiectele care mă împlinesc sau reușesc să umple un gol lăsat de ceva sau de cineva care a plecat.

Așa a apărut INAtelier, un loc al echilibrului în care scriu, lucrez, creez bijuterii care aduc bucurie. INAtelier este un loc în care îmi place să mă joc cu simțurile cele mai profunde, cu nevoia de fericire, cu scrisul sau cu migăliturile pe care le creez pentru mine sau și mai frumos ar fi dacă sunt și pentru tine, cea sau cel care citește aceste rânduri pentru că deja sunt foarte multe doar pentru mine.

INAtelier a creat o noua dimensiune in lumea bijuteriilor, parfumul. Bijuteriile INAtelier aduc arome, bucurie, emotie celor ce le poarta.