Despre INAtelier

INAtelier…Fericirea este disponibilitatea de a mă bucura de fiecare lucru simplu și frumos din jurul meu. Fericirea este bucuria când înflorește o floare la fereastra mea sau în drumul meu zilnic, este fiecare copac cu foșnetul lui de la fereastră sau care îmi oferă din umbra și energia lui în călătoriile mele. Fericirea este să mă bucur de fiecare persoană dragă din viață mea cât mai mult, să mă bucur de fiecare carte pe care reușesc să o citesc.

Fericirea este oricare dintre activitățile sau proiectele care mă împlinesc sau care reușesc să umple un gol lăsat de ceva sau de cineva care a plecat.

Așa a apărut INAtelier, un loc al echilibrului în care scriu, lucrez, creez bijuterii care aduc bucurie. INAtelier este un loc în care îmi place să mă joc cu simțurile cele mai profunde, cu nevoia de fericire, cu scrisul sau cu migăliturile pe care le creez pentru mine sau și mai frumos ar fi dacă sunt și pentru tine, cea sau cel care citește aceste rânduri pentru că deja sunt prea multe doar pentru mine.

INAtelier a creat o nouă dimensiune în lumea bijuteriilor, parfumul. Bijuteriile INAtelier aduc arome, bucurie, emoție celor ce le poartă. Noi am ales să Inspirăm Natură Pură!

De unde vine Puterea Bijutaromelor din Lavă Vulcanică?

* Pietre Semiprețioase;
* Lava Vulcanică;
* Uleiuri Esențiale 100% Naturale;

Cele mai importante proprietăți pe care ni le oferă această piatră semiprețioasă de lavă vulcanică sunt forța, curajul, reducerea tensiunii musculare, boost de energie, calmarea furiei, reducerea anxietății, claritate în comunicare și îmbunătățirea stării de spirit. Se spune despre piatra de lavă că are proprietăți vindecătoare, data fiind conexiunea puternica pe care o are cu pământul – locul unde își are originile.

POVESTEA BIJUTERIILOR AROMATE INAtelier

În timpul stării de urgență, când dorul de reconectare cu natura era mai puternic ca niciodată, am combinat cele trei minuni care echilibrează fizic și emoțional, Simbolurile sacre + Pietrele semiprețioase + Uleiurile esențiale. A ieșit la lumina astfel prima colecție Handmade de bijuterii pentru aromaterapie “Copăcelul Fericirii”. Purtând aceste coliere la piept aproape de suflet, inspirând aerul improspatit cu vapori de uleiuri esențiale 100% naturale, ne reconectam cu natura oricând dorim și putem obține astfel o stare de bine, de calm, de echilibru întreagă zi, oriunde am fi.