Politică de livrare și retur

Livrare

Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra in formularul de comanda, prin curierat rapid in termen de 2-3 zile lucratoare. Pentru comenzile cu valoare mai mica de 350 lei, costul de livrare este de 20 lei, oriunde in Romania, iar pentru comenzile peste 350 lei transportul este gratuit.

Politica de Retur

Dreptul dvs legal de a renunta la o comanda plasata prin efectuarea unui retur de marfa este reglementat prin legislatia in vigoare, respectiv Ordonanța de Urgenta nr. 34 / 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta. Returul se poate face in interval de 14 zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia comenzii si este necesar sa tineti cont de indicatiile de mai jos.

Toate produsele noastre beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor legale si se supun inclusiv conditiilor noastre comerciale.

Puteti beneficia de acest drept legal daca sunt indeplinite conditiile stipulate mai jos.

Procedura de Retur

  1. Trimiteti o fotografie cu factura comenzii pentru care solicitati retur la adresa de e-mail contact@inatelier.ro
  2. Mentionati produsele pentru care solicitati retur si numarul de telefon la care doriti sa fiti contactat/a.
  3. Un operator INAtelier va va contacta in vederea solutionarii solicitarii dumneavoastra.

Toate produsele se supun conditiilor de retur de mai jos:

  • Produsele pot fi returnate dupa ce ati primit confirmarea pe mail. Returul se expediaza prin curier.
  • Cheltuielile de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator, in valoare de 20 lei, exceptie fac cazurile in care produsul livrat este defect sau incomplet, sau produsul nu este cel pentru care a fost plasata comanda.
  • Odată ce produsul este recepționat, vă vom transmite un email pentru a vă anunța de primirea produsului returnat. De asemenea, vă vom notifica aprobarea sau respingerea produsului returnat (în funcție de condițiile, starea produsului etc).
  • Dacă aceasta este favorabilă, se va demara procesul de rambursare, iar suma respectivă va fi vizibilă în contul dvs (de pe care s-a efectuat plata), în aproximativ 1-3 zile lucrătoare. În cazul în care plata produsului s-a efectuat cu numerar (la livrare), vă vom contacta în vederea stabilirii unui cont bancar în care să putem efectua transferul.
  • In cazul in care produsul nu este returnat conform conditiilor de retur, produsul se va intoarce catre client, urmand ca acesta sa plateasca taxele de tur-retur ale livrarii in valoare de 40 lei.

Rambursarea sumelor datorate din retur se face doar prin virament bancar in contul indicat de dumneavoastra, in termen de maxim 1-3 zile calendaristice de la data la care am receptionat produsul ce face obiectul returului.

Conditii de Retur

Deoarece toate articolele noastre sunt realizate handmade si sunt unice, se aplică anumite condiții.

Dacă, din orice motiv, nu esti complet mulțumit(ă) de achiziția ta, poți returna orice articol din colecțiile noastre (unde este specificată această opțiune) în termen de 14 zile de la primire și vom oferi cu plăcere o rambursare, o înlocuire sau un schimb.

Produsul trebuie sa fie in ambalajul original și să nu prezinte urme de uzură.  
Toate produsele trebuie sa fie returnate la nivelul de calitate la care au fost primite, cu toate accesoriile si in ambalajele originale.