Obsidianul, piatra clarității mentale, scut impotriva negativității

Obsidianul, piatra claritatii mentale, scutul impotriva negativitatii

Cristalele, pietrele au rol protector, energizant si curativ. Ele te ajuta în atingerea scopurilor personale oricare ar fi ele, mai multi bani, dragoste, relatii de succes, cariera, afaceri prospere si tot asa. Poartă piatra potrivită la tine permanent sau tine-o in preajma ta cat mai mult si ea te va incarca de energie pozitiva sau te va ocroti mereu ca un scut protector personal.

Ce este obsidianul?

Obsidianul este o roca magmatica efuziva formata prin racirea brusca a lavei. Nu are o structura cristalina, fiind practic o sticla vulcanica mata. Este o piatra intensa si fara frontiere, actionand rapid si puternic. Calitatile sale de oglinda ce reflecta adevarul scot in evidenta defectele, slabiciunile si blocajele. Ne te mai poti ascunde de ceea ce esti atunci cand ai prin preajma un obsidian si il folosesti in meditatii si introspectii. Aceasta piatra obliga la emancipare spirituala si ofera sprijin in cursul procesului de inlaturare prin intelegere a starilor incoerente si distructive. Trebuie purtat sau folosit cu grija, deoarece poate sa aduca la suprafata distorsiuni mental-emotionale majore si adevaruri extrem de neplacute, adesea reflectate in evenimentele de zi cu zi.

Beneficii obsidian – vindeca profund sufletul

Bine dirijat, calitatile sale catharthice sunt extrem de valoroase. Vindeca profund sufletul. Obsidianul faciliteaza intoarcerea in copilaria timpurie si chiar in vietile anterioare pentru a tamadui emotiile intense si traumele perpetuate din trecut in prezent. Obsidianul este o piatra extrem de protectoare, care formeaza un scut impotriva negativitatii. Furnizeaza o coarda de ancorare din chakra radacina (Muladhara) pana in centrul pamantului, absoarbe energiile negative din mediul inconjurator si fortifica daca este cazul.

Obsidianul este foarte util pentru persoanele sensibile, deoarece blocheaza infiltrarile prin atac psihic si indeparteaza inductiile negative subtile. O bucata de obsidian este eficienta contra stresului geopatogen sau pentru absorbirea poluarii energetice din mediul inconjurator. Tendinta sa naturala primordiala este aceea de a revela adevarul iar aceasta calitate ar trebui sa fie cea dintai luata in considerare atunci cand alegem un obisian ca sa ne fie aproape!

Obsidianul elimina cu succes stresul mental

Un obsidian plasat langa pat sau sub perna poate elimina cu succes stresul mental. El va predispune la calm, dar va face acest lucru punand in evidenta radacinile stresului. Motivele pentru care am devenit anxiosi sunt cele asupra carora obsidioanul ne obliga sa reflectam inainte ca pacea sa revina. Obisdianul este asadar piatra ce predispune la rezolvarea problemei pentru totdeauna in loc de a avea doar un efect paliativ, analgezic.

Ajuta la identificarea tiparelor comportamentale invechite, conferind emotiilor profunzime si luciditate prin rafinarea lor. Stimuleaza claritatea intelectului, indeparteaza confuzia, confera putere mentala, ancoreaza spiritul in corp, largeste campul constiintei, indeamna la explorarea necunoscutului, deschide noi orizonturi.

Intretinerea pietrei

Este importanta curatarea periodica a pietrei sub jet de apa si expunerea la natura si lumina naturala. In plan mental-emotional si spiritual, obsidianul pune individul in fata laturii sale intunecate si il invata cum sa o inteleaga si sa o transforme.

Source: fortasigratie.ro