Reduceri!

Set Handmade 2 Bratari Aromaterapie Cupluri Parfumate din Lava Vulcanica Afrodisiac Yin Yang

80 lei

Set 2 Bratari Aromaterapie Cupluri Lava Vulcanica Afrodisiac Yin Yang

Descriere

Set 2 Bratari Aromaterapie Cupluri din Lava Vulcanica Afrodisiac

Materiale

Pietre semiprețioase de lava vulcanica si distantiere argint tibetan.

Mod de utilizare

Bijuteriile – natură sunt foarte ușor de folosit deoarece necesită doar o picătură, doua din uleiul esential preferat pe pietricica vulcanică.
În cel mai scurt timp bijuteria ta favorită iți va trezi simțurile eliberând cele mai fine arome în preajma ta întreaga zi.
Lasă 2-3 minute să se absoarbă după care tamponează ușor cu un șervețel pentru a elimina surplusul. La nevoie repetați.

Datorită faptului că aspectul, forma, culoarea sau dimensiunea fiecărui cristal natural de ametist este UNICAT, nici o piatră nu vă semăna cu alta iar tu vei avea o bjuterie deosebita, creata special doar pentru tine!

De unde vine puterea Bijutaromelor?

Din inima bijuteriei, Lava Vulcanica. De la faptul ca roca vulcanica, bazaltul adica, provine din cele mai adanci straturi ale pamantului, iar acest fapt inseamna ca proprietatile sale se afla in stransa legatura cu originea, energia, transformarea sau profunzimea. Prin urmare, daca porti o astfel de piatra/bijuterie, potentialul tau va iesi la suprafata, iar tu vei trece printr-o serie de schimbari, care te vor aduce mai aproape de cine esti tu.

Povestea Bijuteriilor Aromate INAtelier

“In timpul starii de urgenta, cand dorul de reconectare cu natura era mai puternic ca niciodata, am combinat cele trei minuni care echilibreaza fizic si emotional, Simbolurile sacre + Pietrele semipretioase + Uleiurile esentiale. A iesit la lumina astfel prima colectie Handmade de bijuterii pentru aromaterapie “Copacelul Fericirii”.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set Handmade 2 Bratari Aromaterapie Cupluri Parfumate din Lava Vulcanica Afrodisiac Yin Yang”