Reduceri!

Set 2 Coliere Mama-Fiica Copacul Vietii Aromaterapie din Malahit Verde “Mereu langa tine”

179 lei

Descriere

Set 2 Coliere “Asa Mama- Asa Fiica” Aromaterapie Copacul Vietii Malahit Verde contine doua coliere, unul pentru mama de dimensiune mai mare si unul pentru fiica mai mic, ambele cu snururi reglabile matasoase negre.
Purtat la gat, malachitul este recomandat sa ajunga pana in dreptul inimii sau al plexului solar. Cristalele de malahit te ajuta sa lupti impotriva depresiei si anxietatii scotand la iveala motivele tulburarilor si ajutandu-te sa intrerupi modelele comportamentale negative de pana acum.

BENEFICII

Malahitul are o energie foarte puternica si te poate ajuta deasemenea in probleme legate de sistmelul imunitar. In spatiul interior ajuta la purificarea aerului poluat si aduce un bun venit spatiului dedicat vindecarii fiind folosit cu succes in meditatie.

MATERIALE

Pietre semiprețioase de malahit verde, piatra vulcanica verde unite prin împletitură din cupru suflat cu argint în forma de Copacul Vieții.

MOD DE UTILIZARE

  • Bijuteriile – natură sunt foarte ușor de folosit deoarece necesită doar o picătură, doua din uleiul esential preferat pe pietricica vulcanică.
  • În cel mai scurt timp bijuteria ta favorită iți va trezi simțurile eliberând cele mai fine arome în preajma ta întreaga zi.
  • Lasă 2-3 minute să se absoarbă după care tamponează ușor cu un șervețel pentru a elimina surplusul. La nevoie repetați.

ZODII

Scorpion.

CULOAREA VERDE

Culoarea verde inseamna iubire, fidelitate, dedicare, frumusete, pasiune pentru flori si mediu, vindecare cu ajutorul naturii, vindecare prin cristale, imbunatatirea progresiva a starii de sanatate, aducatoare de noroc si de forta pentru castigarea competitiilor.

FORMULA DE ENERGIZARE

“Voi asculta glasul inimii mele.”

PARFUMURI ASOCIATE

  • cedru, copal, pin, salvie.

Colierele se pot comanda si separat, vezi aici 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set 2 Coliere Mama-Fiica Copacul Vietii Aromaterapie din Malahit Verde “Mereu langa tine””