Reduceri!

Colier Copacul Vietii aromaterapie cuarț & lavă Handmade suflat cu argint Sakura

99 lei

Descriere

Colier Copacul Vietii aromaterapie cuarț & lavă suflat cu argint Sakura

Natura ne-a inspirat pentru ca iubitorii uleiurilor esențiale dar nu numai să poarte aproape de suflet și inimă acest talisman. Inhalând miresmele plantelor, stresul, tensiunea nervoasă dispare și oriunde te-ai afla, o stare de bine va fi cu tine. Lava este un talisman norocos si reprezintă fuziunea dintre cele patru elemente: pământ, foc, apă, aer. Oferă tărie, stabilitate în vremuri de incertitudine.

BENEFICII

Cuartul generează, concentrează si transmite in forță energie la orice nivel spiritual si fizic. La locul de muncă ajută pe cei grăbiți sau supusi presiunii deadline-urilor prin infuzii de concentrare si energie. Atenuează durerile legate de intervenții chirurgicale, injecții, vaccinări la copii, radioterapie.

MATERIALE

Pietre semiprețioase de cuart roz, lava vulcanica alba unite prin împletitură din cupru suflat cu argint în forma de Copacul Vieții.

MOD DE UTILIZARE

  • Bijuteriile – natură sunt foarte ușor de folosit deoarece necesită doar o picătură, doua din uleiul esential preferat pe pietricica vulcanică.
  • În cel mai scurt timp bijuteria ta favorită iți va trezi simțurile eliberând cele mai fine arome în preajma ta întreaga zi.
  • Lasă 2-3 minute să se absoarbă după care tamponează ușor cu un șervețel pentru a elimina surplusul. La nevoie repetați.

ZODII

Sagetator, gemeni, varsator, balanta.

CULOAREA ALBA

Chakra: sacrala, inima;

FORMULA DE ENERGIZARE

“Generez puterea de a obtine tot ce doresc”;

PARFUMURI ASOCIATE

Bergamotă, lămâie, lamâiță.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colier Copacul Vietii aromaterapie cuarț & lavă Handmade suflat cu argint Sakura”