Reduceri!

Colier Aromoterapie Goldstone si Lava Vulcanica Handmade suflat cu argint Copacul Vietii

99 lei

Beneficii

Goldstone este o piatră semiprețioasă artificială, creată dintr-un amestec de sticlă și alte substanțe, cum ar fi cupru, care îi conferă aspectul său strălucitor și sclipitor. Este adesea numită “piatra stelelor” sau “piatra aventurina de aur” datorită aspectului său asemănător cu cerul nocturn plin de stele.

Zodii

Descriere

Colier aromaterapie Goldstone si lava vulcanica Copacul Vietii suflat cu argint 5 cm

Proprietati Goldstone

 1. Strălucire și frumusețe: Goldstone este recunoscută pentru strălucirea sa distinctivă și pentru aspectul său asemănător cu un cer înstelat. Aceasta o face o opțiune populară pentru bijuterii și decor.
 2. Energie pozitivă: Se crede că goldstone aduce energie pozitivă și vitalitate. Poate fi folosită pentru a sprijini starea de bine și pentru a ridica moralul.
 3. Încredere și motivație: Goldstone este asociată cu încredere în sine și motivație. Se spune că poate stimula ambiția și dorința de a atinge obiectivele personale.
 4. Stimularea creativității: Această piatră poate ajuta la stimularea creativității și la deblocarea ideilor noi. Este adesea folosită de cei care lucrează în domenii creative.
 5. Protecție energetică: Goldstone este considerată o piatră de protecție împotriva energiilor negative și a influențelor nocive. Poate fi folosită pentru a crea un scut energetic.
 6. Chakra coroanei: Goldstone este asociată cu chakra coroanei, ceea ce înseamnă că poate sprijini dezvoltarea spirituală și conexiunea cu niveluri superioare de conștiință.
 7. Mediul de lucru: Goldstone este adesea folosită pentru a aduce prosperitate și succes în mediul de lucru. Poate fi plasată pe birou sau în spațiul de lucru pentru a atrage succesul financiar.
 8. Meditație și vindecare: Goldstone poate fi utilizată în practicile de meditație și vindecare pentru a sprijini relaxarea, introspecția și eliberarea stresului.

Materiale

Pietre semiprețioase de goldstone, lava vulcanica verde care absoarbe si difuzeaza uleiurile esentiale unite prin împletitură din cupru suflat cu argint în forma de Copacul Vieții.

MOD DE UTILIZARE

 • Bijuteriile – natură sunt foarte ușor de folosit deoarece necesită doar o picătură, doua din uleiul esential preferat pe pietricica vulcanică.
 • În cel mai scurt timp bijuteria ta favorită iți va trezi simțurile eliberând cele mai fine arome în preajma ta întreaga zi.
 • Lasă 2-3 minute să se absoarbă după care tamponează ușor cu un șervețel pentru a elimina surplusul. La nevoie repetați.

CULOAREA Maro cu insertii aurii

FORMULA DE ENERGIZARE

 

PARFUMURI ASOCIATE

 

UNICAT

Datorită faptului că aspectul, forma, culoarea sau dimensiunea fiecărui cristal natural este UNICAT, nici o piatră nu vă semăna cu alta iar tu vei avea o bjuterie deosebita, creata special doar pentru tine!

Echilibrare emoțională: Malachitul este cunoscut pentru capacitatea sa de a ajuta la echilibrarea și gestionarea emoțiilor. Poate fi folosit pentru a calma stresul și anxietatea și pentru a promova un echilibru emoțional mai bun.

Protecție energetică: Se spune că malachitul oferă protecție împotriva energiilor negative și a influențelor dăunătoare. Este considerat un scut energetic care poate ajuta la respingerea energiilor nefavorabile.

Vindecare emoțională: Malachitul este folosit în practicile de vindecare emoțională pentru a ajuta la eliberarea emoțiilor refulate și la vindecarea traumelor emoționale. Poate promova iertarea și acceptarea.

Claritate mentală: Purtarea malachitului poate ajuta la sporirea clarității mentale și a concentrării. Este util pentru cei care doresc să-și îmbunătățească capacitățile de gândire și de luare a deciziilor.

Creșterea încrederii în sine: Malachitul este adesea asociat cu creșterea încrederii în sine și a încrederii în propria intuiție. Poate ajuta la dezvoltarea unei stime de sine mai puternice.

Prosperitate și noroc: Se spune că malachitul atrage prosperitatea și norocul financiar. Este adesea folosit pentru a amplifica energia de atragere a bunăstării.

Chakra inimii: Malachitul este legat de chakra inimii și poate facilita deschiderea inimii și dezvoltarea compasiunii și a iubirii pentru ceilalți.

Este important de menționat că fiecare persoană poate experimenta beneficiile malachitului în mod diferit, iar efectele pot varia în funcție de starea de spirit și nevoile individuale

 

POVESTEA BIJUTERIILOR AROMATE INAtelier

 “In timpul starii de urgenta, cand dorul de reconectare cu natura era mai puternic ca niciodata, am combinat cele trei minuni care echilibreaza fizic si emotional, Simbolurile sacre + Pietrele semipretioase + Uleiurile esentiale. A iesit la lumina astfel prima colectie Handmade de bijuterii pentru aromaterapie “Copacelul Fericirii”.
Purtand aceste coliere la piept aproape de suflet, inspirand aerul improspatit cu vapori de uleiuri esentiale 100% naturale, ne reconectam cu natura oricand dorim si putem obtine astfel o stare de bine, de calm, de echilibru intreaga zi, oriunde am fi.”

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colier Aromoterapie Goldstone si Lava Vulcanica Handmade suflat cu argint Copacul Vietii”