Reduceri!

Bratara Aromoterapie Carneol si Lava Vulcanica suflata cu aur Copacul Vietii

95 lei

Beneficii

Carneolul este o piatră semiprețioasă care poate aduce beneficii pentru multe zodii, deoarece este cunoscut pentru proprietățile sale de a stimula energiile pozitive, încrederea în sine și vitalitatea.

Zodiac

Berbec, Leu, Taur, Rac, Sagetator.

Descriere

Bratara Aromoterapie Carneol si Lava Vulcanica suflata cu aur Copacul Vietii

Beneficii

Carneolul este o piatră semiprețioasă cu o culoare variind de la portocaliu până la roșu și este cunoscută pentru proprietățile sale vindecătoare și spirituale. Această piatră are o istorie îndelungată de utilizare în practicile de vindecare și meditație. Iată câteva dintre beneficiile și utilizările carneolului:

  1. Energizare și vitalitate: Carneolul este asociat cu energia, vitalitatea și pasiunea. Poate ajuta la stimularea energiei personale și la îmbunătățirea stării generale de bine.
  2. Încredere în sine: Această piatră poate sprijini dezvoltarea încrederii în sine și a curajului. Este utilă pentru cei care doresc să-și depășească temerile și să-și atingă obiectivele.
  3. Creativitate: Carneolul poate stimula creativitatea și imaginația. Este util pentru artiști, scriitori și oricine dorește să-și dezvolte latura creativă.
  4. Motivație și determinare: Carneolul poate oferi o energie suplimentară pentru a finaliza proiecte și pentru a atinge obiectivele personale.
  5. Bunăstare fizică: Se spune că carneolul are proprietăți de vindecare și poate ajuta la ameliorarea problemelor de sănătate legate de sistemul circulator și digestiv.
  6. Protecție energetică: Carneolul este adesea considerat o piatră de protecție împotriva energiilor negative și a influențelor nocive.
  7. Chakra sacrală: Este asociat cu chakra sacrală, ceea ce înseamnă că poate sprijini dezvoltarea sexualității și a relațiilor.
  8. Meditație: Carneolul poate fi utilizat în meditație pentru a sprijini centrarea și pentru a aduce claritate mentală.
  9. Îmbunătățirea relațiilor: Se crede că carneolul poate facilita comunicarea și relațiile interpersonale, ajutând la eliminarea tensiunilor și a conflictelelor.
  10. Sprijin în momente dificile: Carneolul poate oferi confort și optimism în momentele dificile și poate ajuta la gestionarea stresului și a anxietății.

Copacul Vieții este un talisman care aduce prosperitate, noroc și înțelepciune, oferind protecție împotriva energiilor negative și promovând dezvoltarea personală și armonia în viață. Din punct de vedere simbolic, aceasta are semnificația unor noi începuturi sau chiar a renașterii.

Materiale

Pietre semiprețioase de Carneol cu împletitură de cupru suflat cu argint Copacul Vieții.

Mod de utilizare

Bijuteriile – natură sunt foarte ușor de folosit deoarece necesită doar o picătură, doua din uleiul esential preferat pe pietricica vulcanică.
În cel mai scurt timp bijuteria ta favorită iți va trezi simțurile eliberând cele mai fine arome în preajma ta întreaga zi.
Lasă 2-3 minute să se absoarbă după care tamponează ușor cu un șervețel pentru a elimina surplusul. La nevoie repetați.

Datorită faptului că aspectul, forma, culoarea sau dimensiunea fiecărui cristal natural de ametist este UNICAT, nici o piatră nu vă semăna cu alta iar tu vei avea o bjuterie deosebita, creata special doar pentru tine!

De unde vine puterea Bijutaromelor?

Din inima bijuteriei, Lava Vulcanica. De la faptul ca roca vulcanica, bazaltul adica, provine din cele mai adanci straturi ale pamantului, iar acest fapt inseamna ca proprietatile sale se afla in stransa legatura cu originea, energia, transformarea sau profunzimea. Prin urmare, daca porti o astfel de piatra/bijuterie, potentialul tau va iesi la suprafata, iar tu vei trece printr-o serie de schimbari, care te vor aduce mai aproape de cine esti tu.

Povestea Bijuteriilor Aromate INAtelier

“In timpul starii de urgenta, cand dorul de reconectare cu natura era mai puternic ca niciodata, am combinat cele trei minuni care echilibreaza fizic si emotional, Simbolurile sacre + Pietrele semipretioase + Uleiurile esentiale. A iesit la lumina astfel prima colectie Handmade de bijuterii pentru aromaterapie “Copacelul Fericirii”.
Purtand aceste coliere la piept aproape de suflet, inspirand aerul imp

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bratara Aromoterapie Carneol si Lava Vulcanica suflata cu aur Copacul Vietii”