Reduceri!

Colier aromaterapie malahit si lava vulcanica Handmade Copacul Vietii suflat cu argint 5 cm Natura

99 lei

Beneficii

Malahitul are o energie foarte puternica si te poate ajuta in probleme legate de sistemul imunitar. In spatiul interior ajuta la purificarea aerului poluat si aduce un bun venit spatiului dedicat vindecarii fiind folosit cu succes in meditatie.
Malahitul este o piatra a celor mai importante zeite ale iubirii, ale dragostei si frumusetii. Te va ajuta sa lupti impotriva depresiei si anxietatii scotand la iveala motivele tulburarilor si ajutandu-te sa intrerupi modelele comportamentale negative de pana acum. Malahitul vindeca abuzurile emotionale, incurajeaza relatiile sanatoase, bazate pe iubire, nu pe materialism.

Purtat la gat, malachitul este recomandat sa ajunga pana in dreptul inimii sau al plexului solar. Cristalele de malachit te ajuta sa lupti impotriva depresiei si anxietatii scotand la iveala motivele tulburarilor si ajutandu-te sa intrerupi modelele comportamentale negative de pana acum si sa rezisti santajelor emotionale.

ZODII

Malachitul nu este legat în mod specific de anumite zodii, iar influențele sale pozitive pot fi apreciate de oricine, indiferent de semnul zodiacal. Cu toate acestea, există anumite semne zodiacale care pot găsi malachitul mai potrivit sau benefic pentru nevoile și caracteristicile lor individuale:

Scorpion, Balanta, Taur, Rac, Pesti.

Descriere

Colier aromaterapie malahit si lava vulcanica Copacul Vietii suflat cu argint 5 cm Natura

Materiale

Pietre semiprețioase de malahit verde, lava vulcanica verde care absoarbe si difuzeaza uleiurile esentiale unite prin împletitură din cupru suflat cu argint în forma de Copacul Vieții.

MOD DE UTILIZARE

  • Bijuteriile – natură sunt foarte ușor de folosit deoarece necesită doar o picătură, doua din uleiul esential preferat pe pietricica vulcanică.
  • În cel mai scurt timp bijuteria ta favorită iți va trezi simțurile eliberând cele mai fine arome în preajma ta întreaga zi.
  • Lasă 2-3 minute să se absoarbă după care tamponează ușor cu un șervețel pentru a elimina surplusul. La nevoie repetați.

CULOAREA VERDE

Culoarea verde inseamna iubire, fidelitate, dedicare, frumusete, pasiune pentru flori si mediu, vindecare cu ajutorul naturii, vindecare prin cristale, imbunatatirea progresiva a starii de sanatate, aducatoare de noroc si de forta pentru castigarea competitiilor.

FORMULA DE ENERGIZARE

“Voi asculta glasul inimii mele.”

PARFUMURI ASOCIATE

  • cedru, copal, pin, salvie.

UNICAT

Datorită faptului că aspectul, forma, culoarea sau dimensiunea fiecărui cristal natural este UNICAT, nici o piatră nu vă semăna cu alta iar tu vei avea o bjuterie deosebita, creata special doar pentru tine!

Echilibrare emoțională: Malachitul este cunoscut pentru capacitatea sa de a ajuta la echilibrarea și gestionarea emoțiilor. Poate fi folosit pentru a calma stresul și anxietatea și pentru a promova un echilibru emoțional mai bun.

Protecție energetică: Se spune că malachitul oferă protecție împotriva energiilor negative și a influențelor dăunătoare. Este considerat un scut energetic care poate ajuta la respingerea energiilor nefavorabile.

Vindecare emoțională: Malachitul este folosit în practicile de vindecare emoțională pentru a ajuta la eliberarea emoțiilor refulate și la vindecarea traumelor emoționale. Poate promova iertarea și acceptarea.

Claritate mentală: Purtarea malachitului poate ajuta la sporirea clarității mentale și a concentrării. Este util pentru cei care doresc să-și îmbunătățească capacitățile de gândire și de luare a deciziilor.

Creșterea încrederii în sine: Malachitul este adesea asociat cu creșterea încrederii în sine și a încrederii în propria intuiție. Poate ajuta la dezvoltarea unei stime de sine mai puternice.

Prosperitate și noroc: Se spune că malachitul atrage prosperitatea și norocul financiar. Este adesea folosit pentru a amplifica energia de atragere a bunăstării.

Chakra inimii: Malachitul este legat de chakra inimii și poate facilita deschiderea inimii și dezvoltarea compasiunii și a iubirii pentru ceilalți.

Este important de menționat că fiecare persoană poate experimenta beneficiile malachitului în mod diferit, iar efectele pot varia în funcție de starea de spirit și nevoile individuale

 

POVESTEA BIJUTERIILOR AROMATE INAtelier

 “In timpul starii de urgenta, cand dorul de reconectare cu natura era mai puternic ca niciodata, am combinat cele trei minuni care echilibreaza fizic si emotional, Simbolurile sacre + Pietrele semipretioase + Uleiurile esentiale. A iesit la lumina astfel prima colectie Handmade de bijuterii pentru aromaterapie “Copacelul Fericirii”.
Purtand aceste coliere la piept aproape de suflet, inspirand aerul improspatit cu vapori de uleiuri esentiale 100% naturale, ne reconectam cu natura oricand dorim si putem obtine astfel o stare de bine, de calm, de echilibru intreaga zi, oriunde am fi.”

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colier aromaterapie malahit si lava vulcanica Handmade Copacul Vietii suflat cu argint 5 cm Natura”