Reduceri!

Colier ametist Copacul Vieții handmade pentru aromaterapie ZENITUDE

99 lei

Pasatrează-ți zen-ul, starea de bine intreaga zi purtând la gat un colier ametist Copacul Vieții handmade pentru aromaterapie ZENITUDE. Este un talisman deosebit din pietre semiprețioase de ametist iar lava din inima copacelului absoarbe uleiurile esențiale, le difuzează treptat de-a lungul zilei in jurul tău reducând orice urma de stres sau tensiune nervoasă indiferent.

Descriere

Colierul Copacul Vieții pentru aromaterapie ZENITUDE este realizat din ametist, lavă vulcanică si cupru suflat cu argint.  Natura ne-a inspirat pentru ca iubitorii uleiurilor esențiale, și nu numai, să le poarte aproape de suflet impreună cu acest talisman reducand stresul și tensiunea nervoasă oriunde s-ar afla!

BENEFICII FIZICE

Lava este un talisman norocos deoarece reprezintă fuziunea dintre cele patru elemente: pământ, foc, apă , aer. Oferă eră tărie, curaj și mai ales stabilitate în vremuri de incertitudine.

Ametistul este supranumit „atotvindecatorul” și „piatra sufletului”, „piatra divinitatii”, inelul papal este realizat din ametist.  Reduce stresul și tensiunea nervoasă. Este o piatră dedicată scăpării de vicii, tipare emoționale și comportamente negative, obiceiuri dăunatoare și dependențe. Poarta un medalion cu ametist pentru a chema inapoi o dragoste pierduta. Pus pe frunte, ametistul favorizeaza meditatia sivizualizarea.

ZODII

Varsator, Pesti.

MATERIALE

Pietre semipretioase de ametist, lava vulcanica, crengile si tulpina sunt relizate din cupru suflat cu argint, snurul este reglabil matasos negru.

FORMULA DE ENERGIZARE

„Imi pot controla poftele.”

MOD DE UTILIZARE

  • Bijuteriile – natură sunt foarte ușor de folosit deoarece necesită doar o picătură, doua din uleiul esential preferat pe pietricica vulcanică.
  • În cel mai scurt timp bijuteria ta favorită iți va trezi simțurile eliberând cele mai fine arome în preajma ta întreaga zi.
  • Lasă 2-3 minute să se absoarbă după care tamponează ușor cu un șervețel pentru a elimina surplusul. La nevoie repetați.

PARFUMURI ASOCIATE

salcam, migdale, lavanda, crin.

DIMENSIUNE

Pandantiv 5 x 5.5 cm.
Lungime șnur reglabil pană la 38 cm lungime.

CUM ITI AMBALAM BUCURIA?

Ambalajul este 100% prietenos cu natura. S-a evitat folosirea de plastice sau materiale sintetice, s-a lucrat cu materiale din fibre naturale realizate exclusiv de INAtelier.

GRATIS

Ambalaj CADOU pentru aniversări (daca ne trimiteti mesaj o data cu comanda).

NUMEROLOGIE

CE SEMNIFICA COPACUL VIETII?

Copacul Vieții simbolizează interconectarea, renașterea, abundență, fertilitatea.

CE ESTE AMETISTUL?

Informații suplimentare

Greutate 0.100 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colier ametist Copacul Vieții handmade pentru aromaterapie ZENITUDE”