Reduceri!

Colier Aromaterapie Coral Handmade Copacul Vietii ⭐ LoveMe

99 lei

Colier pentru aromaterapie COPACUL VIETII din coral rosu si lava vulcanica

Descriere

BENEFICII Colier pentru aromaterapie COPACUL VIETII din coral rosu

Colierul pentru aromaterapie COPACUL VIETII din coral rosu cu lava vulcanica si cupru suflat cu argint este un talisman ce simbolizează bucuria și fericirea, inlesnind purtătorului sa se bucure de viață. Coralul este o piatră ce însuflă și amplifică la maximum energia, entuziasmul, implicarea, curajul, crescând performanța și atrăgând succesul în situațiile, activitațile sau profesiile caracterizate de concurența și lupta pentru afirmare.

MOD DE UTILIZARE

  • Bijuteriile – natură sunt foarte ușor de folosit deoarece necesită doar o picătură, doua din uleiul esential preferat pe pietricica vulcanică.
  • În cel mai scurt timp bijuteria ta favorită iți va trezi simțurile eliberând cele mai fine arome în preajma ta întreaga zi.
  • Lasă 2-3 minute să se absoarbă după care tamponează ușor cu un șervețel pentru a elimina surplusul. La nevoie repetați.

AMBALAJ

Ambalajul este 100% prietenos cu natura. S-a evitat folosirea de plastice sau materiale sintetice, s-a lucrat cu materiale din fibre naturale realizate exclusiv de INAtelier.

GRATIS

Ambalaj CADOU pentru aniversări (daca ne trimiteti mesaj cu comanda).

POVESTEA BIJUTERIILOR AROMATE INAtelier

   “In timpul starii de urgenta, cand dorul de reconectare cu natura era mai puternic ca niciodata, am combinat cele trei minuni care echilibreaza fizic si emotional, Simbolurile sacre + Pietrele semipretioase + Uleiurile esentiale. A iesit la lumina astfel prima colectie Handmade de bijuterii pentru aromaterapie “Copacelul Fericirii”.
Purtand aceste coliere la piept aproape de suflet, inspirand aerul improspatit cu vapori de uleiuri esentiale 100% naturale, ne reconectam cu natura oricand dorim si putem obtine astfel o stare de bine, de calm, de echilibru intreaga zi, oriunde am fi.”

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colier Aromaterapie Coral Handmade Copacul Vietii ⭐ LoveMe”