Reduceri!

Colier pentru aromaterapie handmade uleiuri esentiale 7 chakre Copacul Vietii

99 lei

Beneficii

Colierul cu 7 chakre este o bijuterie specială concepută pentru a echilibra și armoniza cele 7 chakre principale ale corpului uman. Fiecare chakră reprezintă un centru de energie situat într-o anumită zonă a corpului și este asociată cu anumite aspecte ale vieții și ale stării noastre de bine.

Copacul Vieții

Copacul Vieții este un talisman care aduce prosperitate, noroc și înțelepciune, oferind protecție împotriva energiilor negative și promovând dezvoltarea personală și armonia în viață. Simbolizeaza speranța și optimismul în fața schimbării și a dificultăților, inspira purtătorul să caute în permanență îmbunătățirea și înflorirea personală.

Zodii

În loc să alegeți un colier cu 7 chakre în funcție de zodie, este mai important să vă conectați la pietrele și energiile sale, să înțelegeți chakrele și să vă concentrați pe modul în care aceasta vă poate ajuta să vă îmbunătățiți starea mentală, emoțională și spirituală.

 

Descriere

Pasatrează-ți ZEN-ul, calmul, speranța, echilibrul emoțional purtând pandantivul “Copacul Vetii” 7 CHAKRE pentru aromaterapie. Este un talisman din 7 pietre semiprețioase norocoase iar lava din inima copacului absoarbe uleiurile esențiale, le difuzeaza treptat de-a lungul zilei in jurul tău reducând stresul și tensiunea nervoasă oriunde te duci.

Un colier cu 7 chakre este purtat în jurul gâtului, astfel încât cele 7 pietre prețioase sau semiprețioase care reprezintă fiecare chakră să fie plasate pe sau în apropierea liniei chakrelor din corpul uman. Fiecare chakră are o poziție specifică în corp, și anume:

 1. Chakra Rădăcină (Muladhara): Se află în zona bazei coloanei vertebrale, la nivelul perineului.
 2. Chakra Sacrală (Svadhisthana): Se găsește în regiunea pelviană, deasupra osului pubian.
 3. Chakra Plexului Solar (Manipura): Este situată în partea de sus a abdomenului, sub stern.
 4. Chakra Inimii (Anahata): Se află în regiunea pieptului, la nivelul inimii.
 5. Chakra Gâtului (Vishuddha): Este în zona gâtului, în jurul gâtului.
 6. Chakra Celui de-Al Treilea Ochi (Ajna): Se localizează între sprâncene, la mijlocul frunții.
 7. Chakra Coroanei (Sahasrara): Se găsește în partea de sus a capului.

Colierul cu 7 chakre este conceput pentru a acoperi toate aceste zone, astfel încât pietrele prețioase sau semiprețioase să interacționeze cu energia fiecărei chakre pentru a ajuta la echilibrarea și armonizarea acestora. Prin purtarea colierului în această zonă, se presupune că energia și beneficiile pietrelor pot influența și echilibra aceste centrale energetice din corpul uman.

Materiale

Pietre semiprețioase de Coral, Godstone, Citrin, Ochi de Tigru, Zoisit, LapizLazuli, Ametist si Piatra Vulcanica unite prin împletitură de cupru suflat cu argint Copacul Vieții.

Mod de utilizare

 1. Bijuteriile – natură sunt foarte ușor de folosit deoarece necesită doar o picătură, doua din uleiul esential preferat pe pietricica vulcanică.
  În cel mai scurt timp bijuteria ta favorită iți va trezi simțurile eliberând cele mai fine arome în preajma ta întreaga zi.
  Lasă 2-3 minute să se absoarbă după care tamponează ușor cu un șervețel pentru a elimina surplusul. La nevoie repetați.
Uleiuri esentiale doTerra pentru echilibrarea celor 7 chakre

Uleiuri esentiale doTerra pentru echilibrarea celor 7 chakre

Datorită faptului că aspectul, forma, culoarea sau dimensiunea fiecărui cristal natural de ametist este UNICAT, nici o piatră nu vă semăna cu alta iar tu vei avea o bjuterie deosebita, creata special doar pentru tine!

De unde vine puterea Bijutaromelor?

Din inima bijuteriei, Lava Vulcanica. De la faptul ca roca vulcanica, bazaltul adica, provine din cele mai adanci straturi ale pamantului, iar acest fapt inseamna ca proprietatile sale se afla in stransa legatura cu originea, energia, transformarea sau profunzimea. Prin urmare, daca porti o astfel de piatra/bijuterie, potentialul tau va iesi la suprafata, iar tu vei trece printr-o serie de schimbari, care te vor aduce mai aproape de cine esti tu.

Povestea Bijuteriilor Aromate INAtelier

“In timpul starii de urgenta, cand dorul de reconectare cu natura era mai puternic ca niciodata, am combinat cele trei minuni care echilibreaza fizic si emotional, Simbolurile sacre + Pietrele semipretioase + Uleiurile esentiale. A iesit la lumina astfel prima colectie Handmade de bijuterii pentru aromaterapie “Copacelul Fericirii”.
Purtand aceste coliere la piept aproape de suflet, inspirand aerul improspatit cu vapori de uleiuri esentiale 100% naturale, ne reconectam cu natura oricand dorim si putem obtine astfel o stare de bine, de calm, de echilibru intreaga zi, oriunde am fi.”

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colier pentru aromaterapie handmade uleiuri esentiale 7 chakre Copacul Vietii”