Reduceri!

Set colier aromaterapie handmade din lavă vulcanică rosie +cercei Love Minimalist

80 lei

Setul Colier Aromaterapie si cercei din piatră de Lavă Vulcanică este perfect pentru a oferi unei persoane feminine din viața ta un cadou deosebit de Ziua Femeii, 8 Martie, de Crăciun sau pur și simplu cumpără-l pentru tine (il meriți! ♥)

Cine a spus că bijuteriile cu difuzor trebuie să fie voluminoase?

Bucurați-vă de acest set alcătuit din colier difuzor de uleiuri esențiale din piatră semiprețioasă de lavă vulcanică delicat si cercei in acelasi stil minimalist. Purtand acest colier de aromaterapie iei cu tine uleiurile esențiale oriunde te duci si beneficiezi de efectele terapeutice dar si de parfumul minunat al florilor!

Acest set colier plus cercei vine ambalat într-o cutie CADOU din carton + 1 ml blend uleiuri esențiale la alegere: relaxare, energizare, antianxietate, focusare, somn linistit, dragoste.

Descriere

Beneficii Lavă Vulcanică

Lava vulcanică este o rocă foarte puternică formată din materie topită care a ieșit din interiorul Pământului la suprafață, în urma unei erupții vulcanice. Deoarece lava are o textură poroasă, uleiurile esențiale pot fi aplicate pe suprafața sa și absorbite, eliberând astfel arome timp de mai multe ore. Acest lucru poate oferi beneficii în aromaterapie, precum relaxarea sau imbunătățirea stării de spirit.

Mod de utilizare

Pune o picătură sau două din uleiul esențial sau parfumul tău preferat direct pe piatra de lavă și lasă roca poroasă să absoarbă complet uleiul timp de 1-2 minute. Dacă mai există ulei pe piatră după câteva minute, tamponați cu un prosop de hârtie pentru a colecta excesul. Apoi poartă-ți bijuteriile și bucură-te de mireasmă si de beneficiile ei terapeutice toată ziua!

Informații suplimentare

Selecteaza Aroma

, , , ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set colier aromaterapie handmade din lavă vulcanică rosie +cercei Love Minimalist”