Reduceri!

AROMărțișor Broșa Copacul Vieții Ametist, un Esențișor din Pietre Semiprețioase și Lavă Vulcanică de mirosit tot anul….

70 lei

Descoperă eleganța și rafinamentul tradiției mărțișorului cu acest Esențișor tip broșă de excepție, realizat cu meticulozitate din prețioasa piatră semiprețioasă de ametist. Fiecare detaliu al acestei bijuterii este creat pentru a celebra frumusețea și valorile mărțișorului, aducând în prim plan simbolismul și splendoarea acestei tradiții străvechi. In plus poti purta Broșa Copacul Vietii din Ametist, piatra spiritualitatii si Lava Vulcanică de mirosit uleiuri esentiale tot anul dintr-o esarfa sau un cardigan ….

Descriere

Broșa Copacul Vieții Ametist

Ametistul, cunoscut pentru forța sa calmantă și purificatoare, aduce un plus de înțelepciune și echilibru purtătorului. Încrustat cu măiestrie într-un design delicat Copacul Vietii, ametistul devine punctul focal al acestei broșe, emanând o aură de eleganță și rafinament.

Fiecare broșă este o expresie unică a meșteșugului artizanal, realizată cu grijă și atenție la detalii pentru a se potrivi perfect oricărei ținute. Cu o combinație subtilă de culoare și strălucire, această broșă adaugă un strop de lux și distincție oricărei apariții.

Fie că este purtată ca un simbol al primăverii care vine sau ca o amuletă norocoasă, broșa mărțișor din ametist este o alegere remarcabilă pentru femeile inclinate catre spiritualitate sau care apreciază frumusețea autentică și semnificația tradițiilor atemporale.

Încântă-ți simțurile și celebrează fiecare moment special cu această broșă mărțișor din pietre semiprețioase de ametist – o bijuterie ce trezește admirația, încântarea în inimile celor ce o poartă și a celor care o privesc!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „AROMărțișor Broșa Copacul Vieții Ametist, un Esențișor din Pietre Semiprețioase și Lavă Vulcanică de mirosit tot anul….”