Reduceri!

Set Handmade 2 Bratari Aromaterapie Cupluri Lava Vulcanica Regalit Simfonia Culorilor

80 lei

Beneficii Regalit

Poți purta regalitul sub formă de bratari în viața de zi cu zi pentru a satisface nevoia de energie solară în viața ta. Regalitul se spune că este folosit de șamani pentru diferite divinații, efectele sale sunt benefice asupra chakrei principale.

Beneficii Lava Vulcanica

Lava vulcanică este o rocă formată din materie topită care a ieșit din interiorul Pământului la suprafață, în urma unei erupții vulcanice. Deoarece lava are o textură poroasă, uleiurile esențiale pot fi aplicate pe suprafața sa și absorbite, eliberând astfel arome timp de mai multe ore. Acest lucru poate oferi beneficii în aromaterapie, precum relaxarea sau ridicarea stării de spirit.

Descriere

Set Handmade 2 Bratari Aromaterapie Cupluri Lava Vulcanica si Regalit Simfonia Culorilor

Materiale

Pietre semiprețioase de regalit, lava vulcanica si distantiere din hematit.

Mod de utilizare

Bijuteriile – natură sunt foarte ușor de folosit deoarece necesită doar o picătură, doua din uleiul esential preferat pe pietricica vulcanică.
În cel mai scurt timp bijuteria ta favorită iți va trezi simțurile eliberând cele mai fine arome în preajma ta întreaga zi.
Lasă 2-3 minute să se absoarbă după care tamponează ușor cu un șervețel pentru a elimina surplusul. La nevoie repetați.

Datorită faptului că aspectul, forma, culoarea sau dimensiunea fiecărui cristal natural de ametist este UNICAT, nici o piatră nu vă semăna cu alta iar tu vei avea o bjuterie deosebita, creata special doar pentru tine!

De unde vine puterea Bijutaromelor?

Din inima bijuteriei, Lava Vulcanica. De la faptul ca roca vulcanica, bazaltul adica, provine din cele mai adanci straturi ale pamantului, iar acest fapt inseamna ca proprietatile sale se afla in stransa legatura cu originea, energia, transformarea sau profunzimea. Prin urmare, daca porti o astfel de piatra/bijuterie, potentialul tau va iesi la suprafata, iar tu vei trece printr-o serie de schimbari, care te vor aduce mai aproape de cine esti tu.

Povestea Bijuteriilor Aromate INAtelier

“In timpul starii de urgenta, cand dorul de reconectare cu natura era mai puternic ca niciodata, am combinat cele trei minuni care echilibreaza fizic si emotional, Simbolurile sacre + Pietrele semipretioase + Uleiurile esentiale. A iesit la lumina astfel prima colectie Handmade de bijuterii pentru aromaterapie “Copacelul Fericirii”.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set Handmade 2 Bratari Aromaterapie Cupluri Lava Vulcanica Regalit Simfonia Culorilor”