Reduceri!

Bratara hematit cubic si lava vulcanica reglabila din Colectia Afrodisiac

70 lei

Bratara din hematit cubic si lava vulcanica Afrodisiac actioneaza ca un scut de protectie pentru purtator iar lava vulcanica elibereaza treptat parfumul adaugat creand o atmosfera atractiva in jurul celui ce o poarta.

Descriere

Bratara hematit cubic si lava vulcanica reglabila din Colectia Afrodisiac

Beneficii Hematit

  1. Protecție: Hematitul este adesea considerat a avea proprietăți de protecție împotriva energiilor negative și a influențelor malefice. Se spune că poate crea un scut energetic în jurul purtătorului său.
  2. Încurajarea curajului: Se crede că hematitul poate stimula curajul și încrederea în sine. Acest lucru poate fi de ajutor pentru cei care se confruntă cu situații dificile sau stresante.
  3. Îmbunătățirea concentrării: Se spune că hematitul poate spori concentrarea și claritatea mentală. Astfel, este folosit de unii pentru a susține meditația sau pentru a îmbunătăți focusul în activitățile cotidiene.
  4. Echilibrarea chakrelor: În sistemele de credință new age, hematitul este adesea folosit pentru a echilibra chakrele, în special chakra de bază (radicală). Se crede că ajută la ancorarea energiei și la stabilizarea stării de spirit.
  5. Înfruntarea emoțiilor negative: Hematitul este considerat util pentru gestionarea emoțiilor negative, cum ar fi furia, frica sau anxietatea. Se crede că poate ajuta la eliberarea acestor emoții și la promovarea calmului interior.

Beneficii Lava Vulcanica

Lava vulcanică este o rocă formată din materie topită care a ieșit din interiorul Pământului la suprafață, în urma unei erupții vulcanice. Deoarece lava are o textură poroasă, uleiurile esențiale pot fi aplicate pe suprafața sa și absorbite, eliberând astfel arome timp de mai multe ore. Acest lucru poate oferi beneficii în aromaterapie, precum relaxarea sau ridicarea stării de spirit.

Materiale

Materiale bratara hematit si pietre semiprețioase de lava vulcanica.

Mod de utilizare

Bijuteriile – natură sunt foarte ușor de folosit deoarece necesită doar o picătură, doua din uleiul esential preferat pe pietricica vulcanică.
În cel mai scurt timp bijuteria ta favorită iți va trezi simțurile eliberând cele mai fine arome în preajma ta întreaga zi.
Lasă 2-3 minute să se absoarbă după care tamponează ușor cu un șervețel pentru a elimina surplusul. La nevoie repetați.

Datorită faptului că aspectul, forma, culoarea sau dimensiunea fiecărui cristal natural de ametist este UNICAT, nici o piatră nu vă semăna cu alta iar tu vei avea o bjuterie deosebita, creata special doar pentru tine!

De unde vine puterea Bijutaromelor?

Din inima bijuteriei, Lava Vulcanica. De la faptul ca roca vulcanica, bazaltul adica, provine din cele mai adanci straturi ale pamantului, iar acest fapt inseamna ca proprietatile sale se afla in stransa legatura cu originea, energia, transformarea sau profunzimea. Prin urmare, daca porti o astfel de piatra/bijuterie, potentialul tau va iesi la suprafata, iar tu vei trece printr-o serie de schimbari, care te vor aduce mai aproape de cine esti tu.

Povestea Bijuteriilor Aromate INAtelier

“In timpul starii de urgenta, cand dorul de reconectare cu natura era mai puternic ca niciodata, am combinat cele trei minuni care echilibreaza fizic si emotional, Simbolurile sacre + Pietrele semipretioase + Uleiurile esentiale. A iesit la lumina astfel prima colectie Handmade de bijuterii pentru aromaterapie “Copacelul Fericirii”.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bratara hematit cubic si lava vulcanica reglabila din Colectia Afrodisiac”