Reduceri!

Set Handmade Mamă-Fiică Coliere aromaterapie cu piatră semipretioasa de lavă Alba +cercei „Mereu Impreună”

95 lei

Set Handmade Mamă-Fiică Coliere aromaterapie cu piatră semipretioasa de lavă Alba +cercei „Mereu Impreună”

Setul mamă-fiică de coliere aromaterapie si cercei din piatră semipretioasă de lavă vulcanică este perfect pentru a oferi un cadou deosebit de Ziua Femeii, 8 Martie, de Crăciun sau pur și simplu de a-l cumpăra pentru tine (il meriți! ♥)

Cine a spus că bijuteriile cu difuzor trebuie să fie voluminoase?

Bucurați-vă de acest set alcatuit din colier difuzor de uleiuri esențiale din piatră semipretioasa de lavă vulcanică delicat si cercei in acelasi stil minimalist. Acest colier de aromaterapie este  in felul acesta iei cu tine uleiurile esențiale oriunde te duci cu acest colier cu difuzor minimal!

Ce contine setul:

  • 2 coliere lavă vulcanică (Mama-fiica, Surori, Prietenie)
  • o pereche de cercei de lavă vulcanică
  •  1 ml blend uleiuri esențiale la alegere: relaxare, energizare, antianxietate, focusare, somn linistit, dragoste.

Descriere

Beneficii Lavă Vulcanică

Lava vulcanică este o rocă formată din materie topită care a ieșit din interiorul Pământului la suprafață, în urma unei erupții vulcanice. Deoarece lava are o textură poroasă, uleiurile esențiale pot fi aplicate pe suprafața sa și absorbite, eliberând astfel arome timp de mai multe ore. Acest lucru poate oferi beneficii în aromaterapie, precum relaxarea sau imbunătățirea stării de spirit.

Mod de utilizare

Pune o picătură sau două din uleiul esențial sau parfumul tău preferat direct pe piatra de lavă și lasă roca poroasă să absoarbă complet uleiul timp de 1-2 minute. Dacă mai există ulei pe piatră după câteva minute, tamponați cu un prosop de hârtie pentru a colecta excesul. Apoi poartă-ți bijuteriile și bucură-te de mireasmă si de beneficiile ei terapeutice toată ziua!

Informații suplimentare

Selecteaza Aroma

, , , ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set Handmade Mamă-Fiică Coliere aromaterapie cu piatră semipretioasa de lavă Alba +cercei „Mereu Impreună””