Reduceri!

Colier Copacul Vietii Unakit Handmade suflat cu Argint Aromaterapie Simfonia Simturilor

99 lei

Într-o perioadă în care tot mai mult ne petrecem timpul în online, la INAtelier am găsit formula magică de a aduce natura aproape de sufletul nostru în fiecare secundă pentru a ne bucura de incredibilele ei beneficii asupra mintii și trupului – bijuteriile aromate create special pentru tine! Oprește-te doar o secundă din goana cotidiană și încântă-ți toate simțurile cu Prospețimea, Zenul, Frumusețea Culorilor Naturii în orice moment al zilei printr-un simplu gest – poartă Bijuteriile-Natură create special pentru tine!

Opreste-te doar o secunda din goana cotidiana si incanta-ti simturile cu Prospetimea, Zenul, Frumusetea Culorilor Naturii in orice moment al zilei printr-un simplu gest! Poarta, simte Bijuteriile-Natura!

Descriere

Colier Copacul Vietii Handmade unakit cu argint suflat pentru aromaterapie Simfonia Simturilor

BENEFICII

Reduce emotiile si reactiile puternice pe care deseori nu reusim sa le controlam singuri. Spor la bani, stabilitate materiala, crestere financiara prin administrare buna si organizata, ancorarea in prezent si realitate, revenirea cu picioarele pe pamant, acceptarea adevarului.

ZODIAC

Taur, Gemeni, Balanță, Berbec și mai ales Scorpion

MARIMEA

Lungimea colierului este ajustabila prin snurul reglabil, diametru copacelului este 5 cm.

BENEFICII

Colierul Copacul Vietii din unakit suflat cu argint aromaterapie Reduce emoțiile și reacțiile puternice pe care deseori nu reușim să le controlăm singuri. Spor la bani, stabilitate materială, creștere financiara prin administrare bună și organizată, Ancorarea în prezent și realitate, revenirea cu picioarele pe pământ, acceptarea adevărului. Cristalul este asociat cu chakra inimii și reglarea interacțiunii dintre lumea externă și sinele nostru spiritual.

MATERIALE

Colier Copacul Vietii unakit suflat cu argint este realizat din pietre semiprețioase de unakit verde kaki stropit cu roz corai, piatra soarelui maro, piatra vulcanica maro unite prin împletitură din cupru suflat cu argint în forma de Copacul Vieții, snur matasos negru reglabil.

MOD DE UTILIZARE

  • Bijuteriile – natură sunt foarte ușor de folosit deoarece necesită doar o picătură, doua din uleiul esential preferat pe pietricica vulcanică.
  • În cel mai scurt timp bijuteria ta favorită iți va trezi simțurile eliberând cele mai fine arome în preajma ta întreaga zi.
  • Lasă 2-3 minute să se absoarbă după care tamponează ușor cu un șervețel pentru a elimina surplusul. La nevoie repetați.

AMBALAJ

Ambalajul este 100% prietenos cu natura. S-a evitat folosirea de plastice sau materiale sintetice, s-a lucrat cu materiale din fibre naturale realizate exclusiv de INAtelier.

GRATIS

Ambalaj CADOU pentru aniversări (daca ne trimiteti mesaj cu comanda).

POVESTEA BIJUTERIILOR AROMATE INAtelier

   “In timpul starii de urgenta, cand dorul de reconectare cu natura era mai puternic ca niciodata, am combinat cele trei minuni care echilibreaza fizic si emotional, Simbolurile sacre + Pietrele semipretioase + Uleiurile esentiale. A iesit la lumina astfel prima colectie Handmade de bijuterii pentru aromaterapie “Copacelul Fericirii”.
Purtand aceste coliere la piept aproape de suflet, inspirand aerul improspatit cu vapori de uleiuri esentiale 100% naturale, ne reconectam cu natura oricand dorim si putem obtine astfel o stare de bine, de calm, de echilibru intreaga zi, oriunde am fi.”

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colier Copacul Vietii Unakit Handmade suflat cu Argint Aromaterapie Simfonia Simturilor”