2 Bratari aromaterapie set ❤️ lava vulcanica rosie

45 lei

Brățara de aromaterapie este un accesoriu simplu, elegant care se poate aromatiza cu ulei esențial de lime, pin, portocală, lavandă, ylang-ylang, eucalipt sau orice mireasmă preferi pentru o stare de bine, de echilibru emoțional întreaga zi.

Descriere

Pietrele semiprețioase din lavă vulcanică au proprietatea de a absorbi uleiul esențial și de a-l difuza în timp. Cele 2 Bratari aromaterapie set pentru uleiuri esențiale sunt create handmade din șnur reglabil si pietre vulcanice semipretioase (lava stones) și accesorii în formă de inimă din inox.

MOD DE UTILIZARE

  • Bijuteriile – natură sunt foarte ușor de folosit deoarece necesită doar o picătură, doua din uleiul esential preferat pe pietricica vulcanică.
  • În cel mai scurt timp bijuteria ta favorită iți va trezi simțurile eliberând cele mai fine arome în preajma ta întreaga zi.
  • Lasă 2-3 minute să se absoarbă după care tamponează ușor cu un șervețel pentru a elimina surplusul. La nevoie repetați.

AMBALAJ

Ambalajul este 100% prietenos cu natura. S-a evitat folosirea de plastice sau materiale sintetice, s-a lucrat cu materiale din fibre naturale realizate exclusiv de INAtelier.

GRATIS

Ambalaj CADOU pentru aniversări (daca ne trimiteti mesaj cu comanda).

POVESTEA BIJUTERIILOR AROMATE INAtelier

   “In timpul starii de urgenta, cand dorul de reconectare cu natura era mai puternic ca niciodata, am combinat cele trei minuni care echilibreaza fizic si emotional, Simbolurile sacre + Pietrele semipretioase + Uleiurile esentiale. A iesit la lumina astfel prima colectie Handmade de bijuterii pentru aromaterapie “Copacelul Fericirii”.
Purtand aceste coliere la piept aproape de suflet, inspirand aerul improspatit cu vapori de uleiuri esentiale 100% naturale, ne reconectam cu natura oricand dorim si putem obtine astfel o stare de bine, de calm, de echilibru intreaga zi, oriunde am fi.”

Într-o perioadă în care tot mai mult ne petrecem timpul în online, la INAtelier am găsit formula magică de a aduce natura aproape de sufletul nostru în fiecare secundă pentru a ne bucura de incredibilele ei beneficii asupra mintii și trupului – bijuteriile aromate create special pentru tine! Oprește-te doar o secundă din goana cotidiană și încântă-ți toate simțurile cu Prospețimea, Zenul, Frumusețea Culorilor Naturii în orice moment al zilei printr-un simplu gest – poartă Bijuteriile-Natură create special pentru tine!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „2 Bratari aromaterapie set ❤️ lava vulcanica rosie”