Reduceri!

Set cercei si colier in forma de inima suflati cu argint

80 lei

Set colier in forma de inima cu lava aurie si cercei suflati cu aur

Beneficii Lavă Vulcanică

Lava vulcanică este o rocă foarte puternică formată din materie topită care a ieșit din interiorul Pământului la suprafață, în urma unei erupții vulcanice. Deoarece lava are o textură poroasă, uleiurile esențiale pot fi aplicate pe suprafața sa și absorbite, eliberând astfel arome timp de mai multe ore. Acest lucru poate oferi beneficii în aromaterapie, precum relaxarea sau imbunătățirea stării de spirit.

Descriere

Set cercei si colier in forma de inima suflati cu argint si cu o pietricica de lava argintie aromată

Simbolul Inimă

Inima. Un simbol cu o existențã durabilã, desemnând nucleul emoțional, moral, intelectual sau spiritual al ființei umane.  Inima este un simbol intalnit frecvent în bijuterii. Din păcate, originea acestui simbol nu este cunoscută, insa se stie ca reprezinta inteligenta, afectiunea si fidelitatea. Peste tot în lume, oamenii oferă bijuterii în forma de inima pentru a-si arata iubirea, afectiunea și compasiunea. De asemenea, îi lasă pe oameni sa descopere ca sunt firi emotive, calde. Cand tu alegi sa-i daruiesti o astfel de bijuterie unei femei, ii arati practic ca vrei sa o protejezi sau ca ești în căutarea iubirii.

Mod de utilizare

Pune o picătură sau două din uleiul esențial sau parfumul tău preferat direct pe piatra de lavă și lasă roca poroasă să absoarbă complet uleiul timp de 1-2 minute. Dacă mai există ulei pe piatră după câteva minute, tamponați cu un servetel pentru a colecta excesul. Apoi poartă-ți bijuteriile și bucură-te de mireasmă si de beneficiile ei terapeutice toată ziua!

Ambalaj

Ambalajul este 100% prietenos cu natura. S-a evitat folosirea de plastice sau materiale sintetice, s-a lucrat cu materiale din fibre naturale realizate exclusiv de INAtelier.

Gratis

Ambalaj CADOU pentru aniversări (daca ne trimiteti mesaj cu comanda).

Povestea BijutAromelor INAtelier

   “Cand dorul de reconectare cu natura era mai puternic ca niciodata, am combinat cele trei minuni care echilibreaza fizic si emotional, Simbolurile sacre + Pietrele semipretioase + Uleiurile esentiale. A iesit la lumina astfel prima colectie Handmade de bijuterii pentru aromaterapie “Copacelul Fericirii”.
Purtand aceste coliere la piept aproape de suflet, inspirand aerul improspatit cu vapori de uleiuri esentiale 100% naturale, ne reconectam cu natura oricand dorim si putem obtine astfel o stare de bine, de calm, de echilibru intreaga zi, oriunde am fi.”

Într-o perioadă în care tot mai mult ne petrecem timpul în online, la INAtelier am găsit formula magică de a aduce natura aproape de sufletul nostru în fiecare secundă pentru a ne bucura de incredibilele ei beneficii asupra mintii și trupului – bijuteriile aromate create special pentru tine! Oprește-te doar o secundă din goana cotidiană și încântă-ți toate simțurile cu Prospețimea, Zenul, Frumusețea Culorilor Naturii în orice moment al zilei printr-un simplu gest – poartă Bijut

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set cercei si colier in forma de inima suflati cu argint”