Reduceri!

Set Colier si Cercei Aromaterapie din Lava Vulcanica Rosie „Felis Esential”

90 lei

Cine a spus că bijuteriile cu difuzor trebuie să fie voluminoase?

Bucurați-vă de Setul „Felis Esential” alcătuit din colier difuzor de uleiuri esențiale si pietre semiprețioase de lavă vulcanică si de cerceii in acelasi stil minimalist. Bijuteriile au fost realizate manual din cupru suflat cu argint, ambele benefice pentru organism prin purtarea lor. Purtand aceste bijuterii, iei cu tine si uleiurile esențiale preferate oriunde te duci si beneficiezi astfel de efectele lor terapeutice (e.g. energizare, relxare, focusare).  Lava vulcanică difuzeaza parfumul uleiurilor esentiale discret, absolut minunat in jurul tau!

Acest set colier plus cercei vine aromatizat pentru relaxare cu ulei esential de lavanda.

Descriere

Set Colier si Cercei Aromaterapie din Lava Vulcanica Rosie „Felis Esential”

Beneficii Lavă Vulcanică

Lava vulcanică este o rocă foarte puternică formată din materie topită care a ieșit din interiorul Pământului la suprafață, în urma unei erupții vulcanice. Deoarece lava are o textură poroasă, uleiurile esențiale pot fi aplicate pe suprafața sa și absorbite, eliberând astfel arome timp de mai multe ore. Acest lucru poate oferi beneficii în aromaterapie, precum relaxarea sau imbunătățirea stării de spirit.

Mod de utilizare

Pune o picătură sau două din uleiul esențial sau parfumul tău preferat direct pe piatra de lavă și lasă roca poroasă să absoarbă complet uleiul timp de 1-2 minute. Dacă mai există ulei pe piatră după câteva minute, tamponați cu un servetel pentru a colecta excesul. Apoi poartă-ți bijuteriile și bucură-te de mireasmă si de beneficiile ei terapeutice toată ziua!

Ambalaj

Ambalajul este 100% prietenos cu natura. S-a evitat folosirea de plastice sau materiale sintetice, s-a lucrat cu materiale din fibre naturale realizate exclusiv de INAtelier.

Gratis

Ambalaj CADOU pentru aniversări (daca ne trimiteti mesaj cu comanda).

Povestea BijutAromelor INAtelier

   “In timpul starii de urgenta, cand dorul de reconectare cu natura era mai puternic ca niciodata, am combinat cele trei minuni care echilibreaza fizic si emotional, Simbolurile sacre + Pietrele semipretioase + Uleiurile esentiale. A iesit la lumina astfel prima colectie Handmade de bijuterii pentru aromaterapie “Copacelul Fericirii”.
Purtand aceste coliere la piept aproape de suflet, inspirand aerul improspatit cu vapori de uleiuri esentiale 100% naturale, ne reconectam cu natura oricand dorim si putem obtine astfel o stare de bine, de calm, de echilibru intreaga zi, oriunde am fi.”

Într-o perioadă în care tot mai mult ne petrecem timpul în online, la INAtelier am găsit formula magică de a aduce natura aproape de sufletul nostru în fiecare secundă pentru a ne bucura de incredibilele ei beneficii asupra mintii și trupului – bijuteriile aromate create special pentru tine! Oprește-te doar o secundă din goana cotidiană și încântă-ți toate simțurile cu Prospețimea, Zenul, Frumusețea Culorilor Naturii în orice moment al zilei printr-un simplu gest – poartă Bijuteriile-Natură create special pentru tine!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set Colier si Cercei Aromaterapie din Lava Vulcanica Rosie „Felis Esential””